Nieuws

 
26 | 09

wedstrijdpool Antwerpen

Korteknie Stuhlmacher is geselecteerd als één van 12 architectenbureaus voor de wedstrijdpool van de stad Antwerpen 2017- 2022. We zijn blij met de selectie en voelen ons vereerd dat we deel uitmaken van een door ons zeer gewaardeerd gezelschap! 

Logo Print 300Ppi
21 | 09

Festival van de architectuur/ Open Monumentendag Vlaanderen

Maar liefst vier gebouwen van ons waren te bezoeken op 10 september jl.. Ons woonzorgcentrum Parkhof in Machelen en de twee Freinet scholen in Lille en Herentals waren te bezoeken in het kader van de de Dag van de Architectuur. Het Predikherenklooster in Mechelen opende zijn imposante (en voor het publiek vooralsnog meestal gesloten) deuren op de Open Monumentendag. Veel dank aan alle bezoekers voor de belangstelling!

Externe link
Mechelen Scaffoldings Facade
03 | 08

publicatiereeks 'Katern' nu te bestellen!

We houden ons werk bij in onze publicatiereeks 'Katern' die we intern uitgeven en regelmatig actualiseren. De publicaties bevatten foto's, tekeningen en teksten in het Nederlands. Een Engelstalige versie is in voorbereiding. Tot nu toe zijn verschenen: Katern I, wonen; Katern II, scholen; Katern III, gebouwen voor sport en cultuur. We sturen de boekjes graag op tegen kostprijs van € 12.50 per deel incl. porto en verpakking.  Stuur ons een email: ms@kortekniestuhlmacher.nl

Katern Img 8362
12 | 04

Korteknie Stuhlmacher Architecten wint besloten prijsvraag voor middelbare school in Antwerpen!

Korteknie Stuhlmacher Architecten wint besloten prijsvraag voor middelbare school in Antwerpen!

Lakbors Aerial